”Zlatan kommer kanske till Barcelona i dag – han vill att det ska få ett slut”

FOTBOLL

BARCELONA/STOCKHOLM. Zlatan Ibrahimovic tränade inte med resten av Inter i natt.

Enligt uppgifter från Spanien väntar han otåligt på att få grönt ljus att lämna Boston för Katalonien.

Samtidigt har agenten Mino Raiola redan börjat titta på hus i Barcelona till den svenska superstjärnan.

Enligt bekräftade uppgifter från Inters läkarteam i Boston är den handledsskada som Zlatan Ibrahimovic ådrog sig i gårdagens träningsmatch mot Chelsea av det mindre allvarliga slaget. Det ska röra sig om en enkel stukning.

Svensken tränade därför inte med resten av Inter under nattens träningspass på Harvard Universitys träningsplan, i stället rehabtränade han i gymmet.

”Läkarundersöks här”

Enligt Sportbladets uppgifter från Spanien är Zlatan mycket otålig och väntar bara på grönt ljus för att sätta sig på ett plan till Barcelona.

Enligt samma uppgifter kan Zlatan ha flugit till Europa på ett privatjet chartrat av Barcelona redan i natt.

– Zlatan vill att det här ska få ett slut och det är troligt att han kommer till Barcelona i morgon (läs: i dag). Han kommer att läkarundersökas här och ingen annanstans, säger en initierad källa till Sportbladet.

Samtidigt talar mycket för att Zlatans agent Mino Raiola redan börjat leta hus åt sin klient. Raiola befinner sig för närvarande i Barcelona för att slutföra jätteaffären och i går var han på stadstur med Barças fotbollsdirektör Txiki Begiristain för att leta efter bostad till brassen Maxwell, Raiolas andra klient som just bytt Milano mot Katalonien.

Utsikt över Barcelona

Men en radioreporter upptäckte senare duon i Llvidrera, ett exklusivt ställe uppe på berget Tibidabo varifrån man ser ut över hela Barcelona och havet. På frågan om de letade hus till Zlatan flinade de till svar.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga