Zlatan: ”Fantastiskt att få spela med Di Maria”

Uppdaterad 2015-07-29 | Publicerad 2015-07-27

Angel Di Maria är snart klar för Paris Saint-Germain enligt Le Parisien.

Det får Zlatan Ibrahimovic att hylla United-stjärnan – och PSG.

– Vi ska ta emot honom med öppna armar, säger svensken.

Angel Di Marias flytt från Manchester United till Paris Saint-Germain är ”nära förestående”, rapporterar Le Parisien i dag.

Den franska huvudstadstidningen uppger att PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi slutförhandlar med spelaren agent Jorge Mendes om de sista detaljerna i kontraktet som ska sträcka sig fem år.

”Han är välkommen”

Det är något som uppskattas hos PSG:s storstjärna Zlatan Ibrahimovic. Under PSG:s försäsongsturné i USA fick han frågan vad han tycker om de intensiva ryktena kring Di Maria – och svensken välkomnar argentinaren till PSG.

– Jag vet inte om det är klart men det är förstås en fantastisk sak att få chansen att spela med Di Maria. Killen har vunnit allt. Han är en fantastisk spelare som spelar för laget. Han bidrar med fart till ett laget. Han bidrar med kvalitet, hög kvalitet och han kommer definitivt att göra laget bättre än vad det är i dag. Han är välkommen och vi ska ta emot honom med öppna armar, säger Zlatan enligt The Guardian.

”Människorna bakom detta vill bli stora”

Zlatan var själv en prestigevärvning när han anslöt från AC Milan 2012 och svensken lyfter på hatten till sin egen klubb för vad som verkar bli ytterligare en prestigevärvning.

– Det visar hur mycket PSG vill åstadkomma. Varje år investerar de stort för att knyta till sig stora spelare, men även spelare som passar in i laget. Det finns inga gränser. Människorna bakom detta, de vill bli stora. De drömmer större, och de kommer att bli större. Allt handlar om små detaljer. Real Madrid är ett fantastiskt lag. De har fantastiska spelare. När Real Madrid värvade Gareth Bale blev de bättre och vi kommer att bli bättre med Di Maria, säger Zlatan.