Zlatan: ”Det förs diskussioner”

Bekräftar nytt projekt: Hade varit kul

Fotbollskarriären och bokprojektet har resulterat i succé.

Nu ska Zlatan Ibrahimovic bli filmstjärna också.

– Det förs diskussioner, säger 34-åringen.

In english: Ibrahimovic confirms talks about ”Zlatan – The Movie”

Zlatan Ibrahimovic har redan ett sponsorkontrakt med Universal och medverkade i den nya dokumentärfilmen om Wayne Rooney. Nu bekräftar Zlatan att han har ett eget filmprojekt i startgroparna.

– Det förs diskussioner med något. Allt handlar om vad jag vill. Om jag vill. Så vi får se. Det hade varit kul om det kommit något. Men vi får se, mycket ska stämma runtomkring. Det är inte bara säga ”jag vill” och någon säger ”vi kan göra det”. Men det förs diskussioner, säger Ibrahimovic.

”Hade hade sju säsonger”

Ett kapitel i filmen kan mycket väl handla om Zlatans målrekord i PSG. Pedro Pauletas rekord på 109 fullträffar som svensken nyligen passerade.

– Efter de åren jag haft i PSG och projektet som pågår så känns det fantastiskt. Det är mitt fjärde år i PSG och det är första gången jag är i en klubb mer än tre år. Det är kul att få slå det här rekordet som varit där en tid. Han hade sex eller sju säsonger innan han kom upp i det rekordet. Efter tre säsonger och några månader kunde jag slå det. Nu hoppas jag att jag kan fortsätta göra mål och göra det svårt för den som kommer försöka slå det rekordet. Det känns mycket bra.

”Ingen ska stoppa mig”

Fler kapitel kommer också skrivas, även i landslaget, innan ”Zlatan the movie” kan ha premiär. För 34-åringen har inga planer på att avsluta landslagskarriären ännu.

– Jag tänker inte så långt. Jag är här för att Sverige till EM och vi har två viktiga matcher nu som vi ska vinna. Det är mest fokus på det.

Zlatan säger att hans enda tanke nästa sommar just nu också är på EM. Vägen dit är krokig med ett eventuellt playoff men anfallaren vet vad han vill.

– Förra gången fick vi Portugal i playoff och vi kunde lika gärna gått vidare från det. Jag är beredd på allt. Vem det än är – ingen ska stoppa mig.

Har du funderat på OS?

– Nej, jag spelar hellre EM.

Fredag 20:45: Liechtenstein–Sverige direkt i kanal 5.

In english: Ibrahimovic confirms talks about ”Zlatan – The Movie”

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.