Engelska domen: Hit flyttar Zlatan

FOTBOLL

Tror på Londonklubb för Zlatan

1 av 5

Zlatan Ibrahimovic besked i går att hans nästa klubbadress kan finnas i Premier League omskrivs också i Storbritannien. Uppgifterna från presskonferensen omnämns på nästan alla sportsidor och enligt brittiska medier är det mest troligt att det blir en Londonklubb som Zlatan skriver på för i sommar.

Foto: Daily Mail.

Zlatan bekräftade intresse från Premier League vid gårdagens presskonferens inför landslagets träningsmatch mot Tjeckien – och svenske kaptenen sa lite kryptiskt att ”det kommer hända stora saker i sommar så ni kommer få mycket att skriva om” – om sin framtid.

"Arsenal, Chelsea och även West Ham är väl medvetna om att Ibrahimovic är sugen på London", skriver Mail Online och konstaterar sedan att West Ham troligen redan är ute ur leken eftersom de inte har de finansiella muskler som krävs.

”Erbjudits till Arsenal”

The Mirror tror också att någon av Londonklubbarna ligger bra till och skriver att Arsenal har erbjudits den 34-årige anfallaren. Tidningen nämner också Manchester United, förutsatt att José Mourinho tar över klubben efter Louis van Gaal, som det spekuleras i.

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med PSG går ut i sommar.

Sportbladet-TT

ARTIKELN HANDLAR OM