Experten: ’Zlatan kan skapa stora problem’

FOTBOLL

Kåmark fruktar Zlatanbråk i United: ”Sparkar ner dig”

Zlatan Ibrahimovic har hyllats för sin ledarroll.

Men experten Pontus Kåmark fruktar bråk i Manchester United.

– Man får båda delarna med Zlatan – det kan bli en hel del problem, säger han enligt Mirror.

Foto: Kåmark

Smekmånaden är över.

I helgen gör Zlatan Ibrahimovic Premier League-debut när Manchester United möter Bournemouth på bortaplan.

Och ett samarbete som måste funka är det mellan svensken och Wayne Rooney – såväl på som utanför planen – menar Viasatexperten Pontus Kåmark.

– Förhoppningsvis kan de komma överens, han och Rooney, och i så fall blir det ett perfekt samarbete. Men om de inte kommer överens kommer Zlatan skapa stora problem, säger Kåmark enligt Mirror.

”Kan sparka ner dig”

Kåmark har tidigare spelat med Ibrahimovic i det svenska landslaget och fruktar ett nytt ”Zlatan vs Barcelona”-bråk – där det skar sig med Pep Guardiola efter att Lionel Messi fått bära stjärnrollen – om inte svensken får vara Uniteds store stjärna.

– Om någon kommer i Zlatans väg så är det hans fiender. Han kan sparka ner dig på träning och han gör vad som helst för att få vara herren på täppan. Det kan både vara bra och dåligt – speciellt om någon inte accepterar det. Zlatan hittar alltid på något för han kan inte acceptera att vara tvåa – han måste vara nummer ett, säger Viasatexperten och fortsätter.

– Man får båda delarna med Zlatan. Han tar mycket utrymme och det kan bli en hel del problem runt honom, men han kan även göra på planen som skulle vara svårt utan honom.

”Zlatan skulle aldrig säga så”

Annars har Ibrahimovic hyllats för sin ledarförmåga under sin första månad i sin nya klubb.

Och det är just det tillsammans med vinnarmentaliteten som 34-åringen tar med sig till Manchester, enligt Kåmark.

– När David Moyes kom så sa han inför derbyna mot City att ”vi är inte favoriter”. Du kan inte säga så som en Manchester United-spelare och det skulle aldrig Zlatan göra heller.

ARTIKELN HANDLAR OM