Bekräftar: ”Vi har redan lagt ett bud”

FOTBOLL

Tar upp kampen: ”Se det här som en markering”

Foto: Ägaren, David Sullivan, berättar att jakten på stjärnor är igång.

Rekordhöga tv-intänker och en sprillans ny arena.

2016/17 ska West Ham ta upp kampen med de stora jättarna i Premier League.

– Vi har redan lagt ett stort bud, säger ägaren David Sullivan.

West Ham har fortfarande häng på en Europa-plats med två matcher kvar att spela av säsongen 2015/16. Men redan nu riktas blickarna framåt. Stora saker håller på att hända i den klassiska klubben. ”The Hammers” ska flytta in på nya, toppfräscha Olympiastadion med plats för 60 000 åskådare och redan nu har över 52 000 årskort sålts.

”Garanterar det”

Samtidigt bekräftar nu en av delägarna, David Sullivan, att storsatsningen görs fullt ut. Inför tisdagens ligamatch mot Manchester United – den sista på gamla arenan – berättar han att jakten på nya stjärnspelare redan inletts.

– Vi lade i dag (måndag) ett bud på 24 miljoner pund för en spelare, och fler bud kommer att komma. Vi ska lägga ett bud i samma storlek på en engelsk spelare i veckan. Jag kan garantera att vi kommer få in en förstklassig anfallare, säger Sullivan.

”Är en markering”

Enligt brittiska medier är Liverpools Christian Benteke en av spelarna som klubben jagar. Man ska även ha anslutit till jakten på Marseilles skyttekung Michy Batshuayi, som London-rivalen Tottenham också sägs vara inblandad i.

– Se det här som en markering. Vi kommer att spendera mellan 30-50 miljoner pund denna sommar. Vi ska bygga något här på sikt. Vi kommer inte att bli Manchester United över en natt, men i sinom tid…, säger David Sullivan.

Enligt The Mirror är West Ham även på jakt efter Theo Walcott, som fortfarande inte blivit en regelbunden startman i Arsenal.

ARTIKELN HANDLAR OM