Pinsamma detaljen i Ljungberg-kritiken

Paul Scholes sågade Fredrik Ljungberg – men glömde en viktig sak

avPatrik Brenning

Det gäller att ha på fötterna när du kritiserar en kollega.

Eller åtminstone på kragen.

Paul Scholes slipsattack på Fredrik Ljungberg efter svenskens tränardebut i Arsenal har nu vänt tillbaka snabbare än en Aubameyang-kontring.

Paul Scholes var inte nöjd med Fredrik Ljungbergs uppträdande i tränardebuten för Arsenal (2-2) mot Norwich. Manchester United-legendaren nöjde sig inte bara med att kritisera spelet utan gav sig även på svenskens klädval.

”Man hade trott att han skulle bära en kostym för att visa lite stolthet, att han fick jobbet. För mig är det så man gör... Skjorta och slips för att visa lite disciplin. Jag tror inte han är rätt man för jobbet, sa Scholes.

1 av 2 | Foto: Nathan Stirk / Getty Images Europe

Behöll jobbet i sju matcher

Ljungberg coachade sitt lag i en varm jacka med skjorta och tröja under. Det var faktiskt nästan som om svensken tagit inspiration från – Paul Scholes.

När 45-åringen själv tränardebuterade för Oldham i februari i år gjorde han det nämligen i (just det) skjorta och tröja. Något flera under måndagen kommenterat på sociala medier och som gjort att Scholes slipsattack mot Ljungberg snabbt kommit att hemsöka honom själv istället.

Scholes behöll bara jobbet i Oldham i sju matcher så kanske var det i själva verket en varning engelsmannen kom med till Ljungberg?

ARTIKELN HANDLAR OM