Rågsved vann efter Aaron Zahui Bazoukous dubbel

Av:  United Robots

Det blev Rågsved som gick segrande ur mötet med Ängby i division 3 södra Svealand i fotboll på bortaplan, med 4–2 (1–1).

Rågsveds sportchef Govand Rasoul om matchen:

– En dålig första halvlek där vi inte kommer upp till vår nivå. Vet inte om det beror på värmen eller helt enkelt om vi inte är disciplinerade nog. Får en straff i slutminuten i första halvlek och får andning igen! Vi gör två byten i halvlek vilket gav mer energi, skäller ut dem och vinner matchen i andra halvlek med 4-2. Jahem Burke gör en otrolig match som 18 åring - otrolig talang! Inte nöjd men tre poäng är tre poäng!

Aaron Zahui Bazoukou gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Abdoulie Jabang och Fredrik Notice, målen för Ängby gjordes av Ahmad Awad och Fredrik Thunberg.

Ängby har fyra poäng och Rågsved har sex poäng efter tre omgångar.

I nästa omgång har Ängby Segeltorp borta på Segeltorps IP, lördag 15 augusti 13.00. Rågsved spelar hemma mot Södertälje torsdag 13 augusti 20.30.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.