Spansk media: Ronaldo överväger lämna Madrid

FOTBOLL

BARCELONA. Cristiano Ronaldo funderar på att lämna Real Madrid.

Det svala mottagandet i Spanien och bråk med lagkamrater ska vara anledningen, enligt spanska tidningar.

Foto: Cristiano Ronaldo.

Det är Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som skriver att Cristiano Ronaldo överväger att lämna la liga.

Ronaldo, 25, som blev världens dyraste värvning när han köptes till Real Madrid för nästan en miljard kronor förr sommaren från Manchester United, är enligt uppgifter till tidningen trött på de busvisslingar som möter honom vid bortamatcher.

Fick fira ensam

Enligt Mundo Deportivo har Ronaldo dessutom haft svårt att vinna Santiago Bernabéu-stadions fulla beundran, trots en lyckad förstasäsong i Real Madrid, på grund av upprepade ryktena om bråk med lagkamrater.

Efter Ronaldos mål mot Valencia, där ingen av lagkamraterna kom fram för att fira målet tillsammans med portugisen, tog ryktesspridningen om osämja i truppen ny fart i Spanien.

Utpekas som Pérez kelgris

Ryktena om en spricka mellan Cristiano Ronaldo och flera av lagkamraterna fick liv även i Madridmedia för ett par veckor sedan. Tidningen AS har rapporterat om hur portugisen ses som individualistisk och egotrippad av lagkamraterna, som också ska vara missnöjda med Ronaldos brist på engagemang för laget.

Sport skriver att övriga spelare också är missnöjda med Real Madrids president Florentino Pérez sätt att hantera stjärnan och ge honom helt fria tyglar att uppträda som han vill.

Cristiano Ronaldo har gjort 17 mål på la ligas inledande 15 omgångar.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga