Milans bud på Ibrahimovic

FOTBOLL

Erbjuder Barcelona 35 miljoner euro för svensken

350 miljoner kronor plus Klaas-Jan Huntelaar eller Marco Boriello.

Där har ni Milans bud på Zlatan Ibrahimovic.

Och svensken uppges vara lockad av att skriva på för Inters värsta rival.

Det är spanska El Mundo Deportivo som rapporterar om Milans försök att köpa loss Zlatan Ibrahimovic från FC Barcelona i sommar. Enligt tidningen har klubbens ägare Silvio Berlusconi lovat att göra en stjärnvärvning som ska ”överraska alla”. Han är trött på uteblivna framgångar och vill bygga ett nytt storlag med Zlatan Ibrahimovic i huvudrollen.

El Mundo Deportivo skriver att Milan är redo att inleda förhandlingar med de nyblivna spanska ligamästarna. Milanoklubben ska vara beredd att betala 35 miljoner euro, omkring 350 miljoner kronor, för anfallaren. Desutom får Barcelona välja mellan holländaren Klaas-Jan Huntelaar och italienaren Marco Boriello, båda anfallare. En av dem ingår i budet för att få ner kontantpriset.

Positiv till flytt

Vidare skriver tidningen att Zlatan Ibrahimovic ser positivt på en flytt till Milan. Han får flytta tillbaka till en stad där han vet att han trivs, han får en nyckelroll i ett nytt storlag, han känner sig mer hemma vid det italienska sättet att spela och konkurrensen är inte lika mördande som i Barcelona. El Mundo Deportivos hänvisar till källor inom klubben och de berättar att det inte alls är omöjligt att Zlatan blir såld om det kommer ett tillräckligt bra bud.

Sedan tidigare är det känt att Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea och Juventus är intresserade av Zlatan Ibrahimovics tjänster.

Anfallarens agent Mino Raiola förnekar konsekvent alla flyttrykten.

ARTIKELN HANDLAR OM