London Calling 4/2

FOTBOLL

Sportbladets Premier League-korrespondent Peter Wennman har sin egen sida i Sportbladets papperstidning idag – med det senaste, roligaste och galnaste från världens största fotbollsliga.

Här följer ett axplock.

✓ Han är mer hatad än Torres

Fernando Torres kommer förstås att få utstå en del spott och spe från Liverpools supporterhörna på Stamford Bridge i morgon. Men blir han fotbollshelgens mest utbuade man på de brittiska öarna?

Nej då, den äran är (som vanligt) reserverad för den salivsprutande El Hadji Diouf, 30.

Inte för att vi begriper varför, men Glasgow Rangers har lånat Diouf av Blackburn. Och nu hampar det sig så att senegalesen ska debutera i helgens derby mot Celtic.

Diouf, som nyligen kallades ”kloakråtta” av QPR:s manager Neil Warnock, spelade med Liverpool på Celtic Park 2003. Han spottade då på en Celtic-fan på läktaren. Om ni tror händelsen är glömd har ni fel. Torres debut för Chelsea blir rena mjukstarten i jämförelse.

Hughes bäst klädd

Redaktören, som klär sig som en normaldeprimerad trisslottsköpare, är inte modeintresserad. Men vågar påstå:

Mark Hughes, tränare i Fulham, är inte bara Premier Leagues snyggast skrudade manager. Han är troligen den elegantast klädde mannen överhuvud taget på de brittiska öarna. Kritvita, svindyra skjortor, perfekt knuta slipsar – och kostymer, nya varje vecka, som kostar mer än man vill veta. Allt från Harrod´s, förstås.

Vem som är sämst klädd? Ber att få återkomma.

✓ Läs hela London Calling i dagens Sportbladet.