Reals vädjan till de egna supportrarna

FOTBOLL

Vill göra arenan till vit fästning: ”Vi måste vinna den här matchen”

BARCELONA. Real Madrid ber publiken om hjälp inför onsdagens cupfinal i Valencia.

– Vi hoppas att de 20 000 Realsupportrar som kommer till matchen ska klä sig i vitt, hälsar lagkaptenen Iker Casillas, som vunnit allt – utom spanska cupen.

I morgon har Real Madrid chansen att ta en av två cuptitlar som man fortfarande har reell chans på.

Och efter att ligatiteln i princip är förlorad vädjar Real Madrid till sina supportrar för stöd inför matchen på Mestalla på onsdagen.

– Vi hoppas att de 20 000 madridistas som ska på matchen klär sig i något vitt, så att man kan urskilja dem från resten. Vi måste vinna den här titeln, för alla som älskar och följer Real Madrid, säger lagets kapten Iker Casillas som vunnit VM, EM, Champions League, Intercontinentalcupen, ligan flera gånger, spanska och europeiska supercupen, men aldrig den spanska cupen.

”Vill ha en fond med vita tröjor”

Enligt tidningen AS har spelarna Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Álvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Pepe och Marcelo tagit ett initiativ till att göra Mestalla till en vit fästning.

– Vi vill ha en fond med vita tröjor på Mestalla, att alla våra supportrar tar på sig Real Madrid-tröjan och alla möjliga klubbsymboler de kan. På så sätt kommer vi tydligt att se dem under matchen och hämta motivation därifrån, säger spelarna gemensamt enligt AS.

ARTIKELN HANDLAR OM