Stjärnan: Messi fick mig att vilja gråta

FOTBOLL

Manchester Uniteds mittfältare Ander Herrera tränar med och möter världsspelare varje vecka.

Men en viss Barcelonastjärna får känslorna i svaj som ingen annan.

– Att se Messi spela som mot Manchester City fick mig att vilja gråta. Så bra han är!, säger han i en intervju med spanska El Pais.

Foto: Ander Herrera.

Spanske mittfältaren Ander Herrera, 25, är en del i Louis van Gaals nya Manchester United. Zaragoza-produkten värvades från Athletic Bilbao inför säsongen och har förutom under en skadeperiod växt in till en ordinarie plats på lagets mittfält. För det tackar han långsiktigheten i den brittiska fotbollen.

– Om du är en fotbollsspelare så är det är här den perfekta platsen att lyckas på eftersom folk har tålamod. I Spanien är det mer buller och bång med pressen, säger han i en intervju med El Pais.

Han berättar att han smält in bra i den stjärnspäckade truppen.

Blir lätt emotionell

Men trots att han omgärdas av superstjärnor i Uniteds laguppställning och möter Premier League-lag varje vecka så finns det en spelare i fotbollsvärlden som fortfarande berör honom på ett speciellt sätt, ionel Messi.

När El Pais frågar när Herrera grät senast på grund av fotbollen behövde han bara backa till förra veckan och Barcelonas möte med Manchester City.

– Att se Messi spela som mot Manchester City fick mig att vilja gråta. Så bra han är! Men visst, jag blir emotionell väldig lätt även för små saker, säger Herrera.

ARTIKELN HANDLAR OM