”Det känns som jag är en i laget”

FOTBOLL

Kacaniklic målskytt för Fulham

Foto: Alexander Kacaniklic och Mladen Petric.

Alexander Kacaniklics väg mot en startplats i Premier League-laget Fulham fortsätter.

På lördagen gjorde 20-åringen mål när Nice besegrades med 4-0 i en träningsmatch.

– Det var riktigt skönt och väldigt kul. Om man räknar bort det som hände på Anfield var det här mitt första A-lagsmål, säger Kacaniklic till fotbollskanalen.se.

Alexander Kacaniklics mål betydde 2-0 i 4-0-segern för Fulham. Svenskens första mål då hans fullträff mot Liverpool under förra säsongen dömdes självmål.

– Jag tog en djupledslöpning ganska centralt i banan och fick en perfekt passning av (Mladen) Petric. Sedan kom jag ensam med målvakten och placerade in den bredvid honom. Det var snyggt spelat av oss faktiskt, säger 20-åringen om målet mot Nice till fotbollskanalen.se.

”Har startat varje match”

Kacaniklic fortsätter med andra ord att etablera sig i klubben, som nyligen förlängde svenskens kontrakt, efter förra säsongens fyra ligaframträdanden.

– Jag tycker att jag byggt vidare bra på våren, då det som sagt gick bra för mig. Det blev några matcher för mig och när sommaruppehållet kom längtade jag redan efter omstarten av serien. För tillfället är det bara väldigt kul och jag kör på så gott jag kan.

Nu drömmer mittfältaren om en startplats till hösten.

– Jag har startat varje match hittills på försäsongen. Det känns som att jag är en i laget och nu gäller det bara att fortsätta jobba så hårt som möjligt.

ARTIKELN HANDLAR OM