Barça-stjärnan vill värva från Liverpool

avEmil K Lagnelius

Publicerad:
Uppdaterad:

Mascherano: ”Danny” skulle lyfta laget

Foto: SCANPIX
Javier Mascherano och Daniel Agger.

Barcelonas mittfältare Javier Mascherano, 28, har en vädjan till sin klubb: Värva Liverpools försvarare Daniel Agger, 27.

– Om det var upp till mig skulle jag hämta hit honom med det samma, säger Mascherano till danska Tipsbladet.

Strax före transferfönstret stängde verkade det som att Daniel Agger skulle lämna Liverpool. Manchester City var hetaste ryktet, men även Barcelona fanns med i snacket.

– Jag kan inte föreställa mig att spela för en annan klubb i England. Men man vet aldrig om klubben föredrar att sälja mig, sa Agger.

”Utmärkt spelare”

Till slut blev det så att Agger stannade i Liverpool. Men om argentinaren Javier Mascherano, som spelat med Agger i Liverpool, fick välja skulle han vilja återförenas med Agger i Barcelona.

– Det skulle vara helt fantastiskt. ”Danny” är en utmärkt defensiv spelare med stor styrka och en enorm rutin. En spelare med hans kvalitéer kommer alltid att välkomnas med öppna armar här i klubben. Det förvånar mig inte att Barcelona har visat intresse för honom, säger Javier Mascherano till Tipsbladet.

– Om det var upp till mig skulle jag hämta hit honom med det samma för han är en spelare av Barcelonas kaliber, som kan lyfta laget. Jag hoppas att han kommer till oss.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga