La Liga

Vädjar om förståelse

Av: 

Johanna Frändén

FOTBOLL

Men Pellegrini tänker inte avgå efter fiaskot

Ett urval av dagens spanska tidningar.
Ett urval av dagens spanska tidningar.

BARCELONA. Skam och vädjan om fansens förlåtelse.

Det är Real Madrid-tränaren Manuel Pellegrinis känslor efter skrällförlusten mot division tre-laget Alcorcón i spanska cupen i går.

– Jag har inte en tanke på att lämna mitt jobb, tvärtom, säger Pellegrini.

Spanjorerna trodde inte sina ögon när matchen blåstes av vid midnatt i går. Lilla Alcorcón, från sydvästra Madrid, hade besegrat gigantiska Real Madrid med 4–0 i första sextondelsfinalen i Copa del Rey, den spanska cupen.

De hade dominerat matchen totalt, trots att Real Madrid ställde upp med bästa tillgängliga startelva, med Guti, Benzema och Raul från start.

– Det finns ingen förklaring, gruppen har anstängt sig hela veckan och träningarna har gått bra, säger Pellegrini till Marca.

Största smällen hittills

Han tillträdde som Real Madrid-tränare i somras och det här var hans, utan jämförelse, största smäll på posten hittills. De spanska tidningarna är inte nådiga i sinaomdömen i dag.

'Förnedring' 'skamligt' och 'pinsamt' är rubrikerna i spansk sportpress och några ropar på den chilenske tränarens avgång. Det har Pellegrini själv inga planer på.

– Nej, varken i dag eller i morgon. Det finns ingen förklaring till det här, men vi ska hitta en lösning. Jag vill be alla människor i Madrid om ursäkt, säger Pellegrini.

Den 11 november möts lagen i returen på Barnabeustadion.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

Extern länk från C More

Beställ här

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga