Fler än 50 000 skottar i MFF:s CL-retur

Det blir en dubbelt tuff retur för Malmö FF på tisdag mot Rangers.

Skottarna har inte bara med sig ett övertidsmål - man får dessutom tillbaka en hel del nyckelspelare.

Nyckelfaktorn? Ett fullt Ibrox, bekräftar klubben via sina kanaler.

Publik på Ibrox.
Publik på Ibrox.

Efter mål av Sören Rieks och Veljko Birmancevic sitter Malmö FF i ett resultatmässigt förarsäte inför Champions League-kvalreturen mot Rangers.

Smolket i glädjebägaren är däremot Steven Davies reduceringsmål på övertid, och redan på den efterföljande presskonferensen var Rangers-tränaren Steven Gerrard segerviss.

– Vårt mål på övertid är otroligt viktigt och möjliggör en supermatch på Ibrox nästa vecka. Sett till hela matchen är jag besviken, men nästa vecka kommer det bli något helt annat, med läktarna och passionen. Förhoppningsvis har vi en del nya ansikten med oss också som kan förstärka laget, sa Gerrard och försäkrade:

– Det här mötet är inte över.

Anel Ahmedhodzic under första mötet med Rangers.
Anel Ahmedhodzic under första mötet med Rangers.

Full kapacitet på Ibrox

Nu meddelar den skotska klubben att man fått godkänt för att släppa in en minst sagt ansenlig mängd åskådare - enligt Glasgows kommunfullmäktige är det fritt fram för maxkapacitet i returen.

50 817 Rangerssupportrar kommer således att kunna stötta sitt lag på tisdag kväll.

Anel Ahmedhodzic vet vad som väntar.

– Vi vet hur brittiska fans är, de är lite galna. Men det får vi hantera. Det ingår i fotbollen, då får vi ta det, sa MFF-försvararen efter den första matchen.

Rangers - Malmö FF ser du exklusivt på Aftonbladet Plus.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.