Engvall: ”Jag har inte hört något”

Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
FOTBOLL

HELSINGBORG. Bistol City uppges vilja ha tillbaka Gustav Engvall efter succén i Djurgården. 

Men anfallaren själv har inte fått veta något.

– Jag har inte hört något riktigt hur de ser på det, säger han.

Gustav Engvall befinner sig just nu i Helsingborg för uppladdningsläger inför U21-EM. Samtidigt har det kommit uppgifter om att anfallarens tid i Djurgården kan vara över

Lånekontraktet går ut den 16 juni och enligt Bristol Post har Bristol Citys ansvarige för spelarlån, Brian Tinnon, klargjort att Engvall ska återvända till Championship-klubben när lånet går ut.

”Bra att visa att jag lever”

Det är något Engvall själv inte vet något om. 

– Jag har inte hört något riktigt hur de ser på det. Det kommer lite uppgifter till höger och vänster, ibland står det att jag ska stanna ibland står det att jag ska gå tillbaka. Jag har inte hört något i alla fall så det kan jag dementera, jag vet inte än hur det blir. 

Vad vill du? 

– Vad jag vill? Det spelar inte så mycket roll vad jag säger här, men vi får se. Jag är öppen för att stanna och sedan får vi se vad Bristol tycker, det är väl de som sitter i förarsätet såklart. 

21-åringen, som har gjort sex mål på tolv omgångar i Djurgården, ser dock fram emot att få visa upp vad han kan under U21-EM som börjar i Polen nästa vecka. 

– Jag har försvunnit lite i England och spelat i Djurgården och gjort det bra där. Det är bra att visa för Europa att jag lever. Det ska bli kul att spela, det är klart att jag ser det som ett skyltfönster för mig, säger han. 
U21-landskampen Sverige-Danmark sänds lördag 14.00 på TV 4 sport.

ARTIKELN HANDLAR OM