Guidettis trumfkort ska få Larsson att stanna

John Guidetti försöker övertala Jordan Larsson att stanna i AIK.

Och han har en trumfkort som han försöker utnyttja.

– Det är en fantastisk fotbollsspelare och det är klart att jag vill spela med honom, säger Guidetti.

Följ ämnen i artikeln

John Guidetti är spelklar för AIK från och med den 15 juli i sommar. Men redan i går landade han i Stockholm och gör sin första träning med AIK 7 juni. Han kan också vara tillgänglig till träningsmatchen mot Molde samma månad. Då Alaves gett honom tillåtelse att träna med AIK trots att han har kontrakt med den spanska klubben till 30 juni.

Samtidigt står det klart att Jordan Larsson, som är på lån från Spartak Moskva, kan göra sin sista match för AIK när de möter Helsingborg på söndag. Larsson har tidigare berättat att Guidetti försöker övertala Jordan och stanna säsongen ut. Och ”JG” kan ha ett trumfkort som han försökt spela ut.

– Jag sa det till honom i går att relationer handlar om att ge och ta. Och när han var yngre så kom han på provspel med Feyenoord när jag var där. Då bjöd jag och Sanna honom på tacos och sedan spelade vi Fifa. Så då gav jag. Och nu är det hans tur att ge tillbaka så då får han stanna i AIK nu, säger Guidetti med ett skratt.

AIK-anfallaren fortsätter:

– Nej, men det är en fantastisk fotbollsspelare och det är klart att jag vore dum om jag inte ville spela med bra fotbollsspelare.

John Guidetti vill spela tillsammans med Jordan Larsson.
John Guidetti vill spela tillsammans med Jordan Larsson.
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.