Monsterlönen avfärdas som löjlig

Kylian Mbappé har ett kontrakt med PSG till sommaren 2022.

Enligt rapporter har klubben och spelaren inlett förhandlingar om en förlängning som ska ge en årslön på 30 miljoner euro.

Men källor inom klubben säger att uppgifterna är ”löjliga” enligt L’Équipe.

Kylian Mbappé, 20, kom till PSG sommaren 2017 som ett superlöfte. I dag har han efter 99 framträdanden blivit en superstjärna som klubben nu vill skriva ett nytt avtal med. Enligt uppgifter ska det nya kontraktet vara värt 30 miljoner euro, drygt 318 miljoner kronor per säsong. Men det är uppgifter som avfärdas som ”löjliga” av källor nära PSG, skriver L’Équipe.

Ser problematiken

Mbappé har stått för 69 mål och 36 assist sedan han anslöt till franska huvudstadsklubben. PSG ska vara väldigt sugna på en förlängning, men spelaren själv ser problematiken i det då han någon dag vill prova på en annan liga, skriver L’Équipe.

Enligt tidningen vill Kylian Mbappé och hans pappa Wilfred ha en klausul i det nya kontraktet som tillåter honom att förhandla med andra klubbar under kontraktstiden. Men PSG har tidigare uttryckt att klubben inte arbetar på ett sådan sett.

Fortsättning lär följa.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.