Tränarens utbrott – kastade flaska på supporter

Foto: SKY
FOTBOLL

Julian Nagelsmanns Hoffenheim tappade 1–0 till 1–3-förlust mot Borussia Mönchengladbach.

Något den unge Hoffenheim-tränaren inte tog så bra.

Så dåligt att han kastade en flaska på en äldre man i publiken i ren frustration.

– Det var dumt, säger han till tyska Sky, enligt Sport1.de.

Foto: SKY

Julian Nagelsmann, 30, är hela Bundesligas mest spännande tränare och pekas ut som en tänkbar ny tränare i Bayern München till nästa säsong.

Men i dag kunde han inte coacha sitt Hoffenheim till seger hemma mot Borussia Mönchengladbach. Och det gjorde Nagelsmann minst sagt frustrerad.

Släppte in två till efter utbrottet

När Thorgan Hazard kvitterade till 1–1 efter 61 minuter tog Nagelsmann ut sin frustration på en flaska som han kastade upp på läktaren. Det ville sig inte bättre än att han träffade rakt i huvudet på en äldre man på läktaren. Supportern tog sig mot huvudet och skakade på huvudet, en bänkgranne tog flaskan från honom – och kastade tillbaka den.

Nagelsmann räckte upp handen och bad om ursäkt direkt efter händelsen. Efter matchen gick tränaren också upp till mannen och gav honom en försoningskram.

Till tyska Sky säger han:

– Det var inte meningen. Jag tänkte kasta den mot båset men sedan studsade den upp på läktaren och träffade på supportern. Det var dumt, dumt gjort. Det får inte hända och jag har bett om ursäkt. Jag är ledsen, säger han.

Matchen slutade med 1–3-förlust för Nagelsmanns Hoffenheim.

ARTIKELN HANDLAR OM