Redan 20 000 sålda till IFK Göteborg-Malmö

Foto: Bildbyrån
IFK Göteborg-Malmö FF.
FOTBOLL

Regerande mästarna Malmö FF möter IFK Göteborg i den allsvenska premiären.

Redan nu är över 20 000 biljetter bokade, meddelar Blåvitt.

– Underbart att höra. Hoppas alla förstår hur det taggar oss spelare, säger IFK Göteborgs lagkapten Mattias Bjärsmyr i ett pressmeddelande.

Ullevi förväntas bli fullsatt när den allsvenska premiären kickar igång den första april. IFK Göteborg tar emot regerande mästarna Malmö FF. Två giganter inom svensk fotboll.

Josefine Van Ginhoven, evenemangsansvarig i IFK Göteborg, meddelar redan att över 20 000 biljetter är uppbokade.

– Utan att veta exakt vågar jag påstå att det var oerhört många år sedan en allsvensk hemmapremiär i allsvenskan och med IFK Göteborg var så het. Det är knappt tre veckor sedan vi släppte biljetterna och ännu återstår långt över en månad innan det är dags för avspark och redan är över 20 000 biljetter bokade.

”En fest utöver det vanliga”

Redan när allsvenska programmet släpptes och det stod klart att IFK Göteborg och Malmö FF skulle öppna seriespelet 2017 togs beslutet att flytta från den ordinarie hemmaarenan Gamla Ullevi till den större grannstadion.

– Vi ser fram emot en fest utöver det vanliga och är oerhört glada över att fotbolls–Göteborg uppfattar det på samma vis, säger IFK Göteborgs sportchef Mats Gren.

ARTIKELN HANDLAR OM