Zlatan missar matchen mot Juve: ”Skällde på honom”

Zlatan Ibrahimovic hintade om en comeback, med ett inlägg på sociala medier.

Men den kommer inte mot Juventus, meddelar Milans tränare Stefano Pioli på en presskonferens inför matchen.

– Jag skällde på Ibrahimovic för videon på Instagram, säger Pioli.

Zlatan Ibrahimovic har varit borta från spel med AC Milan efter en lårskada i november. I ett par veckor har det pratats om att det närmar sig comeback.

Under måndagen delade Ibrahimovic ett inlägg på Instagram, med en video från träning, som hintade om en comeback. Svensken glider fram på knä och nickar bollen i mål. Till det skriver han ”Tick tock tick tock”.

Skällde på Zlatan för videon

Ibrahimovic själv hoppades alltså på comeback redan i stormötet mot Juventus på onsdagen. Men han var inte överens med Milans tränare, Stefano Pioli. Han har tidigare meddelat att han vill att Ibrahimovic skyndar långsamt med sin rehab, för att inte falla tillbaka.

I en presskonferens inför matchen meddelar Pioli att svensken inte kommer till spel. Han säger också att han inte var glad över inlägget som Zlatan delade på sociala medier.

– Jag skällde på Ibrahimovic för videon på Instagram, jag blev överöst med meddelanden. Han blir bättre men spelar inte i morgondagens match, säger han skämtsamt på presskonferensen.

Troligen blir Ibrahimovic comeback istället i de två matcherna mot Torino, i Serie A och cupen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN