Erik och Carina Berg väntar sitt andra barn

Av: Mattias Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Erik Berg och Carina Berg väntar sitt andra barn.

Det avslöjar båda på sociala medier på onsdagsmorgonen.

”Ja, det är lite ofattbart men helt sant, Otto. En ännu mindre person än dig, ska snart komma till oss. Vi ska bli fler!”, skriver Djurgårdsförsvararen på Instagram.

Foto: Stina Stjernkvist/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carina Berg visar upp en begynnande gravidmage på sociala medier med ett brett leende Erik Berg i bakgrunden.

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, skriver Carina Berg på Instagram.

Bland de snabba gratulanterna under Erik Bergs bild där han matar sonen Otto finns lagkamraterna Kalle Holmberg, Magnus Eriksson och Aslak Fonn Witry.

Kämpat för barn

Erik Berg, 31, och Carina Berg, 42, fick Otto tillsammans den 28 december för tio månader sedan.

Paret har tidigare varit öppna med att de kämpat för graviditeten, i sin podd har Carina Berg berättat att det tog två år kantade av ”ganska många missfall och många, många tårar”.

– Det var jättejobbigt. Det var speciellt jobbigt att se Carina må dåligt över det också, men jag kände hela vägen att vi kommer lyckas och har man den starka tron så tror jag att det till slut löser sig, säger Erik Berg i Efter fem i TV4.

Tillbaka på planen

Efter att ha varit borta i två månader är Erik Berg tillbaka i full träning igen, han är uttagen i Djurgårdens trupp till bortamatchen mot Häcken på onsdagskvällen.

– Det känns jättebra, jag känner mig redo mentalt och fysiskt. Det är det värsta man vet som fotbollsspelare, att vara vid sidan av och gå omkring i gymmet ... det finns inget värre, säger Erik Berg.

Det var borta mot Helsingborg den 30 augusti som han fick problem med en tidigare knäskada.

”Satan i gatan”

Andra idrottsprofiler som gratulerat på Erik Bergs Instagram är Jesper Parnevik, Simon Thern och Johan Larsson.

”Satan i gatan Jonsson. Du har krut i bössan. Grattis min vän”, skriver IFK Norrköpings mittfältare Simon Thern (Erik hette tidigare Johansson ..., och de har spelat tillsammans i Malmö FF).

Erik Berg och Carina Berg träffades via en gemensam vän och han köpte förlovningsring efter tre månader, de gifte sig i Vemdalen i december 2018.

Carina Berg har också elvaårige sonen Holger Luuk från sitt tidigare äktenskap med Kristian Luuk.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.