Djurgården ögonvittne till hotfull händelse: ”Hotade personalen”

Djurgården befinner sig på Hotell Havsbaden i Grisslehamn för avslappning och uppladdning.

Men gårdagskvällen blev allt annat än avslappnad.

En man gick ”bärsärkargång” och anhölls av polis med dragna vapen.

– Han hotade personalen och kastade även saker, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson, som var ögonvittne till händelsen.

Djurgården har åkt på uppladdningsläger till Hotell Havsbaden i Grisslehamn.

Men det har inte börjat så avslappnande för laget.

Under Djurgårdens middag i går kväll fick en man spel på hotellet. Mannen betedde sig aggressivt och kastade saker. Det hela slutade med att polisen anlände till hotellet med dragna vapen och anhöll mannen.

Det var Norrtelje Tidning som var först med att berätta om händelsen.

Djurgårdens fotbollslag blev ögonvittnen till händelsen.

”Han hotade personalen”

– Vi är uppe här på havsbadet med laget för en kick off. Sen så var det en aggressiv man som hotade personalen här. Han började gå bärsärkargång. De (personalen) upptäckte väl att det var liv på rummet och det slutade med att det var olika händelser som hände. Han hotade personalen och kastade även saker, säger sportchefen Bosse Andersson till Sportbladet.

Blev någon från Djurgården skakad?

– Inte i vår grupp. Varken spelare eller ledare. Det är värre för hotellpersonalen och det är klart att de är omskakade. Vi har inga problem.

”Vi blir kvar här i kväll också”

Är ni kvar på hotellet nu?

– Ja, vi blir kvar här i kväll också. Till imorgon. Vi känner oss väldigt trygga och har haft väldigt bra dagar här på spat.

Patrik ”Putte” Eklöf, som är materialare i Djurgården, var en av personerna som såg händelsen bäst.

– De (hotellpersonalen) ville ha ut honom, men han kom aldrig ut. När vi kom från andra hållet så mötte vi honom och då kom polisen. De hoppade ur bilarna och drog vapen. Då la han sig ner på marken frivilligt. Så vi kände oss aldrig hotade egentligen, säger Patrik Eklöf till Sportbladet.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.