Alexander Milosevic ansluter till landslaget

Alexander Milosevic ansluter till truppen.

Och Isaac Kiese Thelin lämnar på grund av skada.

– Isaac har tyvärr en skada och jag väljer att ta in Alexander för att täcka upp på mittbackspositionen, säger förbundskapten Janne Andersson.

När landslaget samlades tidigare i veckan avbröt Isaac Kiese Thelin tisdagens träning efter 45 minuter med en skadekänning i baksida lår. Anfallaren deltog därefter inte alls på onsdagens träning.

Och nu lämnar han truppen helt.

– Isaac har tyvärr en skada som gör att han lämnar samlingen. Tråkigt för Isaac så klart och jag hoppas han blir frisk snart, säger Janne Andersson i en kommentar på förbundets hemsida.

Täcker upp för ”Vigge”

Victor Nilsson Lindelöf är ännu inte med i truppen och kommer ansluta först då han blir pappa, då frun Maja är höggravid med parets andra barn.

Janne Andersson har tidigare uttalat sig om att ”han har en plan” hur landslaget ska hantera situationen om ”Vigge” inte ansluter.

Nu väljer Blågult att kalla in AIK:s Alexander Milosevic.

– Då läget är oförändrat när det gäller Victor Nilsson Lindelöf så väljer jag att ta in Alexander Milosevic för att täcka upp på mittbackspositionen, säger förbundskaptenen.

Sverige möter Kosovo på lördag i VM-kvalet, innan Grekland väntar på tisdag. Båda matcherna spelas på hemmaplan.

Alexander Milosevic
Alexander Milosevic
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.