Chelseas chock i 95:e (!) minuten

Chelsea rasade ihop mot Wolves.

Och Timo Werners måltorka håller i sig.

Prestigeköpet har nu gått mållös i nio raka matcher.

Chelsea betalade över en halv miljard kronor för Timo Werner, men just nu är det den tidigare hackkycklingen Olivier Giroud som gör målen.

Fransmannen gav Chelsea ledningen mot Wolves med vad som var hans nionde mål på lika många matcher (alla tävlingar inräknade). På samma antal matcher har Werner inte gjort ett enda.

Wolves vände

Men Girouds mål räckte inte.

I den 66:e minuten kvitterade Daniel Podence till 1–1 och i den femte tilläggsminuten klev Pedro Nato fram och fullbordade vändningen till 2–1, vilket blev slutresultatet.

– Jag är besviken. Vi var inte tillräckligt bra, så enkelt är det. Wolves är erkänt starka på omställningar och där blev vi straffade, säger Chelsea-tränaren Frank Lampard efteråt.

Smäll för City

Senare under kvällen var det Manchester Citys tur att åka på en smäll. Pep Guardiolas mannar fick bara 1–1 hemma mot nästjumbon West Bromwich.

– Vi gjorde allting rätt, förutom att göra mål, säger Pep Guardiola efteråt.

City är just nu fem poäng bakom Tottenham och Liverpool trots en match mer spelad.

– Ska man vara med där uppe så måste man vinna såna här matcher, med all respekt för West Brom. Samtidigt är vi bara i tidiga december och har många matcher kvar att spela.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.