”Zlatan förtjänar nytt kontrakt med United”

1 av 3 | Foto: AP TT / NTB SCANPIX
FOTBOLL

En knäskada har satt stopp för Zlatan Ibrahimovics säsong.

Nu vill dock Daily Mail-krönikören Oliver Holt se Manchester United förlänga med 35-åringen.

”United borde stå vid hans sida nu”, skriver Holt.

Zlatan Ibrahimovic, 35, knäskada från Europa League-mötet med Anderlecht är allvarlig.

Svensken blir borta resten av säsongen och tiden i Manchester United kan därmed vara över då kontraktet löper ut i sommar.

”Som med allt annat kommer jag att ta mig igenom det här och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker. Jag bestämmer när det är slut, inget annat. Att ge upp är inget alternativ. Vi ses snart”, skrev Zlatan på Instagram i går.

Kravet: Förtjänar nytt kontrakt

Och nu kommer kraven på Manchester United.

Redan i går rapporterade Daily Mirror om att klubben kommer att stå bakom svensken och låta honom göra sin rehabilitering i Manchester nästa säsong.

Daily Mail-krönikören Oliver Holt vill dock se Premier League-klubben förlänga svenskens ettårskontrakt.

”Allt prat om Zlatan den här säsongen har handlat om hur han trotsat åldern och hur han bara blivit bättre med åren. Han har haft en fantastisk säsong, varit ett av de bästa köpen och bästa spelaren den här säsongen”, skriver Holt enligt Sky Sports.

”Borde stå vid hans sida”

35-årige Ibrahimovic blev i gårkväll utsedd till Premier Leagues tredje bäste spelare för säsongen 2016/2017 av spelarorganisationen (PFA) själva.

”Det är ett tufft beslut. Jag tycker att United borde stå vid hans sida nu och erbjuda honom ett nytt kontrakt. Jag är dock inte säker på att fotbollen fungerar så längre”, skriver Holt.

ARTIKELN HANDLAR OM