Möte med Sverige – då dumpas priserna

FOTBOLL

England hade hoppats på Portugal

Portugal var tänkt som motståndare men efter att de tvingats spela playoff möter nu England istället Sverige i en landskamp.

Då dumpas biljettpriserna, skriver The Mirror.

– Det här är en bra chans för oss att testa nya spelare, säger mittbacken John Terry.

England kommer att träningsspela mot Spanien på Wembley den 12 november och mot Sverige tre dagar senare. Det engelska fotbollsförbundet (FA) hoppades att Portugal skulle utgöra motstånd i den andra matchen men var tvungna att välja Sverige efter att portugiserna fastnat i playoff, skriver The Mirror.

Kostar "bara" 460 kronor

Det innebär samtidigt att FA nu sänker biljettpriserna för att försöka fylla Wembley. De dyraste biljetterna mot Spanien kostar 65 pund (670 kronor) samtidigt som det ”bara” kostar 45 pund (460 kronor) att se England-Sverige på bästa plats.

Mittbacken John Terry ser båda matcherna som bra möjligheter för förbundskapten Fabio Capello att experimentera inför sommarens EM-slutspel.

Inte vunnit sedan 1968

– Vi har ett par vänskapsmatcher och det är mycket förberedelser så jag förväntar mig att ledningen testar lite nya saker, nya formationer och nya spelare. Det finns några unga nu som haft enorma genombrott, säger Terry till Chelseas hemsida.

– Vi har ett par här i ”Studge” (Daniel Sturridge) och Josh (McEachran) som verkligen kan utmana om platserna.

Senast England slog Sverige var i London 1968.

ARTIKELN HANDLAR OM