Fotboll

Rush på väg mot sensationell comeback

FOTBOLL

”Det skulle vara otroligt stort att spela mot Liverpool”

Lilla walesiska bylaget TNS mot regerande Champions League-mästarna Liverpool.

Drömmötet i första kvalrundan kan nu bli ännu mer intressant – TSN har frågat legendaren Ian Rush om en comeback.

– För mig personligen skulle det vara otroligt att spela mot Liverpool, säger den gamle skyttekungen.

På väg mot comeback? 43-årige Liverpool-legendaren Ian Rush kan vara på väg mot en sensationell comeback. Walesiska bylaget TSN har bett om Rushs tjänster i Champions League-kvalet – mot just Liverpool.
På väg mot comeback? 43-årige Liverpool-legendaren Ian Rush kan vara på väg mot en sensationell comeback. Walesiska bylaget TSN har bett om Rushs tjänster i Champions League-kvalet – mot just Liverpool.

Människorna i den lilla walesiska byn Llansantffraid svävar fortfarande på små rosa fotbollsmoln efter Champions League-lottningen där samhällets stolthet Total Network Solutions presenterades som motståndare till mästarlaget Liverpool FC.

– Man skulle kunna skriva en bok. Ett bylag från Wales mot de europeiska mästarna. Det är ett privilegium att spela mot ett så bra lag som Liverpool och vi kan knappt vänta på att få vandra ut på Anfield, sa tränaren Ken McKenna direkt efter lottningen.

Nu avslöjas att klubben försöker att övertala 43-årige Liverpool-legendaren Ian Rush om en sensationell comeback. Rush, som under sin långa epok i Liverpool, producerade 346 mål har tillfrågats om han kan tänka sig att ställa upp och representera TNS.

Vännen och klubbdirektören Mike Harris har inte fått nobben direkt.

– Man måste vara realistisk, att spela mot Europas mästarlag skulle vara en otroligt svår uppgift. Men jag vill inte avfärda det direkt utan ska prata med Mike och se vad han har att säga, säger Rush.

43-åringen uppges fortfarande vara i utmärkt fysisk form och spelar aktivt med Liverpools veteranlag.

– Jag tränar varje dag och håller mig i form genom att spela regelbundet. Att spela på Anfield igen i en så stor match skulle vara helt otroligt, och det skulle utan tveka höja intresset för matchen ännu mer, säger Rush.

Den gamle walesiska landslagsmannen erkänner att han är lockad av erbjudandet.

– Jag tror att jag hellre vill sitta på läktaren bredvid Mike och titta på matchen och bara njuta, men samtidigt är dragningskraften i att få spela mot Liverpool alldeles speciell.

Anders Burström

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!