Messi: ”Jag har aldrig grälat med Cristiano”

FOTBOLL

Tonar ned påstådd dispyt mellan superstjärnorna

De är rivaler när det kommer till ligatitlar, skytteligor och positionen som världens bäste spelare.

Men Leo Messi avfärdar alla rykten om en dispyt med Cristiano Ronaldo.

– Det är bara media som vill att vi ska ligga i luven på varandra, säger han.

Debatten om vem som är världens bäste fotbollsspelare handlar allt som oftast om antingen Barcelonas Leo Messi eller Real Madrids Cristiano Ronaldo. Jämförelserna spelarna emellan verkar aldrig ta slut.

Huvudpersonerna själva har tröttnat.

– Ibland blir det för mycket för mig. För honom också eftersom de jämför oss hela tiden, sa Ronaldo till CNN i slutet av maj.

– Du kan inte jämföra en Ferrari med en Porsche eftersom det är två olika motorer. Han gör allt för att hjälpa Barcelona, jag gör allt för att hjälpa Real Madrid.

Jämförs snart igen

Enligt Messi, som just nu befinner sig på landslagssamling med Argentina, har spelarna däremot aldrig haft några problem med varandra.

– Det är bara media som vill att vi ska ligga i luven på varandra. Jag har aldrig grälat med Cristiano, säger han till den argentinska tidningen Olé.

I slutet av augusti röstas Europas bäste spelare fram av en samling sportjournalister. Messi och Ronaldo är, tillsammans med Barcelonas Andrés Iniesta, de som slåss om utmärkelsen. I fjol gick priset till Messi och han lär ha hyfsade chanser även i år efter sina 50 ligamål under säsongen som gick.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga