Premier League

Därför hade Balotelli 55 000 kronor i bilen

avHenrik Lundgren

City-stjärnan oförstående till uppståndelsen: ”Jag är ju rik”

Först krockade han, sen förhördes han extra av Manchesterpolisen som ville ha svar på varför han körde omkring med 55 000 kronor liggande i bilen.

– Varför jag har så mycket pengar med mig? För att jag är rik, svarade Mario Balotelli.

Foto: AP
Balotelli tillsammans med Mancini efter att övergången från Inter till City blivit klar.

Manchester City-stjärnan har inte haft någon lätt inledning i sin nya klubb. I dag opereras han för en knäskada och blir borta i upp till sex veckor, och nu avslöjas det också att han förhördes extra noga av den engelska polisen efter att han krockat med sin bil.

Det var på väg till träningen för en dryg vecka sedan som Mario Balotelli kraschade med sin Audi R8 in i en annan bil. Fotografierna visar en uppstressad och oroad Balotelli, och enligt Sunday Mirror skulle anledningen till det inte vara själva krocken, utan den stora summa pengar som “Super-Mario” hade med sig i bilen.

Krockade med City-fantast

När polisen kom till platsen hittade de 5000 pund i italienarens bil, något de fann uppseendeväckande. Balotelli själv förstod först inte uppståndelsen.

– Jag är rik, det är därför jag så mycket pengar med mig, säger han i förhöret.

Båda bilarna fick bogseras från platsen och Balotelli hämtades upp av personal från City. Mannen som han krockade med är en stor City-fantast, som haft årskort till klubbens matcher de senaste 25 åren.

ARTIKELN HANDLAR OM