Kalix fixade kryss hemma mot Lycksele

Av:  Sportbladets textrobot

Lycksele hade ledningen i halvtid med 2–0 borta mot Kalix i division 3 norra Norrland i fotboll. Men i andra halvlek kom Kalix mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2.

– En match med två bjudningar till Lycksele i första halvlek som gör att vi får jobba hårt för poängen i andra halvlek. Sett till chanser en match som borde gått till hemmalaget, men i slutändan en viktig poäng som hade kunnat vara tre, kommenterade Kalix tränare Lars Juntti.

Lyckseles tränare Thomas Strömgren om matchen:

– Irriterande att åter tappa en ledning, lite som att tro att man ska få se "Rolling Stones" på Wembley men det blir "Sven Christers" på Gammplatsen. Bara rulla upp strumporna och ta nya tag.

Målgörare för Kalix var Robin Kattilavaara och Jaime Miguel Mayol Cirer, medan målen för Lycksele gjordes av Ali Heydari och Aziz Kazemian.

Med två omgångar kvar är Kalix på nionde plats i tabellen, medan Lycksele är på femte plats.

Kalix tar sig an Umedalen i nästa match borta söndag 27 september 16.00. Lycksele möter Storfors hemma lördag 26 september 14.00.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.