Kylian Mbappé utsatt för dödshot

Kylian Mbappé har utsatts för hot, enligt Le Parisien.

”Du är död”, har klottrats på hans väggmålning i hemstaden Bondy.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé

Kylian Mbappé har ett tufft val framför sig. Å ena sidan har han vuxit ut till en världsstjärna i Paris Saint-Germain. Å andra sidan har Lionel Messis intåg i klubben bidragit till att han inte längre är det självklara samtalsämnet i den franska huvudstaden.

Därför sägs Real Madrid stå med armarna öppna och vänta på att fransmannens kontrakt ska löpa ut i sommar. Mycket talar för att det endast är en tidsfråga innan Mbappé lämnar Paris för Madrid.

Det ska ha gjort supportrar till PSG upprörda, enligt Le Parisien. Så pass upprörda att man nu skickat en obehaglig hälsning till sitt stjärnskott.

Flera hot

”Mbappé, du är död”, har klottrats över Mbappés väggmålning i hemorten Bondy, uppger tidningen.

Väggmålningen föreställer Mbappé som mycket liten, där han sover med en fotboll som kudde. Dessutom en målning av honom iklädd en fransk landslagströja, till bildtexten: ”Älska dina drömmar, de kommer älska dig tillbaka”.

Utöver det hotfulla meddelandet ska målningen ha vandaliserats vidare. Dessutom ska Sylvine Thomassin, borgmästarkandidat i Bondy och stor supporter till Mbappé, också ha mottagit hotfulla meddelanden på väggen.

Än så länge har ingen gripits för de hotfulla budskapen.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.