Nordin Gerzic

Avslöjar: Gerzic ny allsvensk expert i Discovery

Av: 

Malin Wahlberg

FOTBOLL

Nordin Gerzic avslutade karriären i fjol.

Nu är han klar som ny allsvensk expert i Discovery.

– För mig är Allsvenskan världens bästa liga och jag ser hellre en allsvensk match än Champions League, säger han i ett pressmeddelande.  

Nordin Gerzic avslutade säsongen i fjol efter att Örebro åkt ur allsvenskan. 38-åringen debuterade i allsvenskan för Örebro 2007 och spenderade större delen av sin karriär i klubben.

– Mitt beslut att avsluta karriären har vuxit fram under året. För mig är ÖSK som en familjemedlem och klubben ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Men jag känner mig färdig och det här beslutet känns rätt, sa han då.

”En bra start”

Nu byter Gerzic sida. Enligt Sportbladets uppgifter är han klar för Discovery som ny allsvensk expert. Gerzic har testat på jobbet under AIK:s och Djurgårdens försäsongsmatcher och nu står det klart att han förtroende under säsongen.

Discovery bekräftade Sportbladets nyhet under torsdagen.

– Det ska bli jäkligt roligt och utmanande att bli en del av teamet på Discovery. För mig är Allsvenskan världens bästa liga och jag ser hellre en allsvensk match än Champions League, säger han i ett pressmeddelande.  

För några veckor sedan blev det också klart att Gerzic stannar i Örebro i en ny roll som spelarutvecklare i akademiverksamheten.

ANNONS

Streama alla matcher i Allsvenskan hos Discovery+ här!

Extern länk från Discovery+

Skaffa konto

Nordin Gerzic.
Publisert:

LÄS VIDARE

”Känns som det brinner i hela staden”

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Nordin Gerzic

Allsvenskan i fotboll

Discovery

Örebro SK