Zlatans inbjudan till förra lagkamraterna

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic har lämnat Manchester United för LA Galaxy.

Men nu har svensken bjudit in sin förra lagkamrater för en avskedsfest i sommar, skriver The Sun.

– Det är typiskt Zlatan, säger en källa till tidningen.

I slutet av mars blev Zlatan Ibrahimovic, 36, klar för LA Galaxy.

Svensken lämnade därmed Manchester United efter lite mer än en och en halv säsong i Premier League-klubben.

”Även storslagna saker har ett slut och det är dags att gå vidare efter två fantastiska säsonger i Manchester United. Tack till klubben, fansen, laget, tränaren, staben och alla som har varit med mig i den här delen av min historia”, skrev Zlatan själv i ett uttalande då.

Bjuder in till fest i LA

Därefter återvände Ibrahimovic till Manchester och träningsanläggningen Carrington för att säga hej då till sina tidigare lagkamrater.

Men nu får parterna möjlighet att ses igen.

Zlatan har bjudit in en 50 man stor trupp från klubben till en avskedsfest i Los Angeles i sommar, enligt The Sun.

– Han kommer att arrangera en stor fest när laget reser till Los Angeles för försäsongsträning i slutet av juli. Zlatan tar hela notan för drygt 50 personer. Han har alltid uppskattat hur United gav honom ett nytt kontrakt när han åkte på sin knäskada. Det är en väldigt generös person, säger en källa till tidningen.

”Det är typiskt Zlatan”

Anledningen är att svensken inte fick möjlighet att säga hej då till samtliga spelare förra gången då det kolliderade med landslagssamlingar världen över.

– Tajmingen var inte den bästa senast, men Zlatan insisterade på att vi alla skulle komma och hälsa på honom i LA så att vi kunde berätta hur mycket vi saknade honom. Det är typiskt Zlatan, säger källan.

Zlatan Ibrahimovic – klubb för klubb 00:40