Kalmars provspelande bulgar skadad

FOTBOLL

– här är senaste nytt från ditt allsvenska lag

AIK: Den norske anfallaren Bernt Hulsker har kopplats samman med olika norska klubbar, men det blir inte någon flytt tillbaka till hemlandet.

– Jag blir kvar i AIK, säger Hulsker.

Djurgården: Kari Arnason tycks nu definitivt vara förlorad för blåränderna. Den isländske mittfältaren är nära en flytt till danska Århus.

– Klubbarna är nära att komma överens och därför har Djurgården gett oss till-åtel-se att förhandla med Århus, säger Arnasons agent Gualaugur Tomasson till bold.dk.

IF Elfsborg: I dag inledde svenska mästarna sin försäsong. Flera spelare saknas på grund utav landslagsuppdrag, men den kanske hetaste spelaren var ändå där. James Keene.

– Jag är glad att vara här. Det ska bli roligt att spela med ett svenskt topplag, säger han till BT.

Gefle IF: René Makondele har varit på provträning med den franska division 2-klubben Guingamp. Nu är han dock tillbaka i Gävle igen.

– Jag kommer inte att skriva på för Guingamp. Det är ingen klubb för mig, säger han till Gävle Nyhetsbyrå.

Halmstads BK: Om Arsenal säljer Fredrik Ljungberg kan det bli stora pengar för HBK. Men bara om han säljs till en klubb utanför England. Detta eftersom England inte tillämpar Fifas solidaritets-regler vid övergångar inom landet.

Kalmar FF: Den provspelande bulgaren Nikolay Manchev slog upp en lårskada på första träningspasset med Kalmar FF. Vad det betyder för fortsättningen i Kalmar FF återstår att se.

Trelleborgs FF: Provspelarna Christian Hemberg och Marco Kotilainen har gjort sina första pass med den allsvenska nykomlingen och duon gjorde bra ifrån sig.

Daniel Sjöberg

ARTIKELN HANDLAR OM