Ghoddos nära Rennes - då kan Huesca gå till Fifa

avLo Hägerfelth

Foto: JOHAN AXELSSON / BILDBYRÅN

Saman Ghoddos såg ut att gå till spanska Huesca, men är nu nära en flytt till franska Rennes.

Enligt rapporter i Spanien kan Huesca komma att ta upp ärendet till Fifa eftersom Ghoddos redan ska ha skrivit på ett kontrakt med klubben.

Östersund vann gårdagens match mot Kalmar. 2–0 slutade matchen efter att Saman Ghoddos hoppat in och gjort ett mål och en assist.

Det var dock efter matchen som den stora nyheten dök upp, efter att Ghoddos bekräftat för Östersunds-Posten att klubben hade accepterat ett bud från franska Ligue 1-klubben Rennes.

– Det är väl ganska nytt, jag var och besökte en klubb i Spanien för att bekanta mig för klubben men nu är det så att vi har accepterat ett bud från Rennes i Frankrike, sa Ghoddos i går.

Kan gå till Fifa

Det är en nyhet som väckt reaktioner i den spanska klubben Huesca. Som Sportbladet kunde avslöja här om veckan hade Ghoddos nämligen gjort klar med en flytt till Huesca.

Nu skriver den spanska tidningen Heraldo att Huesca kan komma att ta saken till Fifa, eftersom de redan hade en klar övergång och ska ha ett skrivet kontrakt med spelaren.

Herlado skriver att Huesca känner sig trygga i att de har rätten på sin sida för att få ekonomisk ersättning av Östersund.

ARTIKELN HANDLAR OM