Platsar, platsar inte

FOTBOLL

Läsarna oense om Zlatans betydelse för landslaget

Behövs Zlatan eller inte? Ja, om det tvistar de lärde. Och noviserna. På Eftersnack i kväll rådde delade meningar.

Klarar vi oss utan Zlatan?, var frågan i kvällens Eftersnack.

Absolut, menar vissa läsare. Definitivt inte, tycker andra. Och ytterligare några är osäkra. På tisdag får vi se.

Så här lät några av inläggen på kvällens tyck till:

”Ingen klarar att passa som Zlatan, Ingen kan spela som Zlatan. Utan zlatan förlorar vi.”, skrev 213.

”Zlatan platsar inte i Sveriges landslag för tillfället då hans kapacitet är för låg - skadad eller inte. I grunden är han en superduperspelare men i år har inte mycket funkat. Allbäck är klart bättre och passar det svenska spelet bättre för tillfället.”, skrev Ola G.

”Zlatan är enligt mig en underbar spelare. Älskar tekniska spelare. Dock har Zlatan inte lyckats med en dragning på länge. Det gör ont i hjärtat att se. Jag var på Paraguay matchen live och följde Zlatan.. han ser faktiskt inte ut att ha kul längre.”, skrev Johan.

”Det var fel av Lagerbäck att över huvudtaget ta ut Zlatan i VM-laget. Han måste sett som vi andra att Zlatan inte var nog bra för VM. Miss igen Lagerbäck.”, skrev Miss Uttagning.

”Vad var svenska laget innan zlatan kom in i bilden? Ett kässt lag med tråkigt spel. Nu spelar vi rolig fotboll med bra anfall... tror zlatan har spelat stor roll i att inspirera alla spelare i laget att lyfta sig! Jag har förtroende för zlatan, han har en fantastisk talang, vi borde stötta honom!”, skrev fotbollsfan.

”Jag hoppas att Zlatan kommer tillbaka snart för Sverige behöver Zlatan.”, skrev Hanna.

Alla inlägg kan du läsa nedan.

Linda Kling