Mourinho: "Eto'o är bättre än Zlatan"

Mourinho vänder "Ibra" ryggen

Under Zlatan Ibrahmovics tid i Inter prisade José Mourinho svensken som världens bäste spelare. Efter övergången till Barcelona är tongångarna nu annorlunda.

– Eto'o? Det är den bästa anfallaren jag jobbat med, säger Mourinho till Gazzetta dello Sport.

Mourinho med sin gamla favorit.
Mourinho med sin gamla favorit.

José Mourinho propagerade under fjolåret för att Zlatan Ibrahimovic skulle få guldbollen som världens bäste spelare. Men under sommaren lämnade svensken som bekant Milano för Barcelona och nu har portugisen en ny favorit.

– Eto'o? Det är den bästa anfallaren jag jobbat med. Mina spelare är alltid de bästa, förklarar portugisen för Gazetta dello Sport.

– Förra året var Ibrahimovic den bästa anfallaren i världen, nu säger jag Eto'o.

”Tänker inte på Barcelona”

Orden är de senaste i det ordkrig som blossat upp mellan Barcelona och Inter inför lagens möte i Champions League. Men Mourinho påstår att han inte ägnat matchen en tanke.

– Morgondagens match (mot Parma) är den viktigaste. Den följande mot Barcelona kommer inte att påverka mina val och, helt ärligt, så tänker jag inte på Barcelona.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN