”Dulee Johnson klar för AIK”

Israelisk tv uppger att mittfältaren återvänder

Dulee Johnson återvänder till AIK.

Det uppger en israelisk tv-kanal.

– Ingenting är klart, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

Den förre AIK-spelaren Dulee Johnson återvände till Sverige i förra veckan för rättegången om den misstänkta rattfyllan.

I måndags blev Johnson friad och nu tillbringar 24-åringen semester i landet.

Enligt en israelisk tv-kanal stannar Johnson i Sverige – och återvänder till AIK. Kanalen uppger att AIK får betala mindre än 1,5 miljoner kronor för mittfältaren, som lämnade för Maccabi Tel-Aviv förra året.

– Det får stå för dem. Vi har inte skrivit någonting och när vi har något som är klart kommer vi att presentera det. Det är så vi gör, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till sportbladet.se.

– Jag kan inte kommentera saker som är börspåverkade. Spekulationer om spelare är ju det.

Hur är AIK:s intresse för Dulee? Vill klubben ha honom tillbaka?

– Det är otroligt spekulativt. Allting vad gäller affärer handlar om helheten. Det är inte ens något att spekulera i, definitivt inte i media. Den israeliska tv-kanalen måste ju bygga sina uppgifter på nånting, men jag vet inte vad det är.

Dulee Johnson har semester och spenderar den med familjen i Sverige.

– Jag njuter av det. Jag använder också tiden till att titta på det som varit och planerar min framtid, säger Johnson till sin egen hemsida och menar att han är nöjd med sin säsong i Israel:

– Jag är väldigt glad och har gjort framsteg. Jag tackar Gud för att han tagit mig så här långt och jag hoppas bevara toppformen när den nya säsongen startar.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.