Fick rött kort – och visade upp rumpan

Foto: THINKSTOCK

avPelle Strandman

FOTBOLL

En minst sagt oväntad händelse inträffade i gårdagens division 4-spel i Medelpad.

Efter att ha fått rött kort svarade en spelare med att ge domaren fingret, dra ned brallorna och visa upp rumpan för domaren.

– Det är inte okej, säger domaren Omar Vali till ST.

Det var en händelserik tillställning i division 4-mötet mellan Matfors och Söråker som slutade oavgjort, 3–3.

Eftersnacket kom dock att handla om något helt annat än det sportsliga.

I den 91:a minuten hettade det till rejält när en spelare i Söråker drog på sig två snabba gula kort och därmed blev utvisad.

– En spelare i Söråker gestikulerar på ett olämpligt sätt. Jag ger honom en varning och han kommer mot mig på ett attackerande sätt. Han får en varning till och då drar han fingret mot mig. På väg till bänken drar han ned byxorna, säger Omar Vali, som dömde matchen, när Sundsvalls Tidning når honom.

”Jag är jätteledsen”

– Då var det en lindrig utvisning, men att fortsätta på det sättet är inte okej. Det kan bli en längre avstängning på det här. Vad jag vet har det här aldrig hänt i Medelpad förut. Det är inte okej.

Domaren bekräftar att Söråkers tränare Nermin Zulovic i efterhand har bett om ursäkt för sin spelares opassande beteende.

Omar Vali säger att han aldrig har varit med om något liknande och medger att han blev illa berörd efter händelsen.

– Det känns konstigt. Det här var övergrymt, det var pinsamt, jag är jätteledsen faktiskt. Sånt här ska inte hända på planen, säger han avslutningsvis till ST.

Ladda ner Sportbladets egna app du också 00:20
ARTIKELN HANDLAR OM

Fotboll