”Ungdomsspelarna livrädda för Zlatan”

Uppgifter: Drar lott inför traditionen

364 dagar om året är Manchester Uniteds a-lagsspelare oantastliga.

Den 365:e är Uniteds årliga julfest där ungdomsspelarna driver hämningslöst med stjärnorna.

Men nu skriver The Sun att ingen vågar häckla Zlatan Ibrahimovic.

Följ ämnen i artikeln

Zlatan Ibrahimovic har imponerat på sina lagkamrater såväl på som utanför planen efter övergången till Manchester United. Så sent som häromdagen hyllade mittfältaren Ander Herrera svensken för hans påverkan på laget.

”Är ett föredöme”

– Zlatan är makalös. Ett föredöme för oss alla. Han förlorar inte en övning på träning, tränar stenhårt varje dag och det smittar av sig på resten av laget. Han är väldigt, väldigt aggressiv och krävande på träningarna, men på ett bra sätt eftersom han alltid vill vinna, även på träning, sa Herrera till klubbens hemsida.

Inte heller ungdomsspelarna har kunnat undgå att imponeras av Zlatan. Och skrämmas. Det påstår tabloiden The Sun som skriver att Uniteds talanger nu går på tå inför klubbens kommande julfest.

Drev med Nani som knähund

Enligt tidningen har storklubben som tradition att ungdomsspelarna driver med a-lagsstjärnorna på festen och inga hån är för hårda. Wayne Rooney ska ha häcklats flitigt flera gånger och en gång kom två United-talanger in på scenen utklädda till Cristiano Ronaldo och Nani där den som föreställde Ronaldo höll Nani i ett hundkoppel. En flört med att Nani skulle vara superstjärnan Ronaldos knähund.

Inför årets julfest påstås nu ungdomsspelarna dra lott om vem som blir tvungen att ge sig på Ibrahimovic. Förloraren kan enligt The Sun också komma att göra det under förklädnad för att skydda sin anonymitet.

Återstår att se hur svensken reagerar på skådespelet.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.