Ronaldo hyllas – av Schwarzenegger

avFredrik Jönsson

1 av 4 | Foto: SPLASH NEWS/ALL OVER PRESS
Cristiano Ronaldo under sommarens semester i Miami. En bild där stjärnan på sociala medier jämfördes med seriefiguren Johnny Bravo.

Han har kallats verklighetens Johnny Bravo.

Nu hyllas Cristiano Ronaldo, 28, av ”Terminator”.

– Han har fantastiska magmuskler, han ser spektakulär ut, säger Arnold Schwarznegger, 66, till spanska radiostationen Cope.

I somras var Cristiano Ronaldo på semester i Miami och efter att ha blivit fotograferad i gula shorts fick den portugisiske stjärnan ett nytt smeknamn. Han jämfördes med Cartoon Networks tecknade karaktär Johnny Bravo.

28-åringen har vid flertalet tillfällen hamnat i fokus för sin kropp, bland annat vid VM 2010. Då skrevs det att Ronaldo gjorde 3 000 situps – om dagen.

Portugisen hyllas nu av Arnold Schwarznegger, 66, som vunnit Mr Olympia vid sju tillfällen – ett pris som går till den främste kroppsbyggaren i världen.

”Otrolig fysik”

– Han har en otrolig fysik, säger Schwarznegger till spanska radiostationen Cope.

– Han har fantastiska magmuskler – han ser spektakulär ut. Han ser ut att vara i god form, så man förstår att han är en fantastisk fotbollsspelare.

Den före detta guvernören – som gjort filmroller som bland andra Terminator och Rovdjuret – fick också frågan om Ronaldo har vad som krävs för att tävla mot honom i Mr Olympia.

– Jag tror inte att han skulle vara intresserad av det, säger Schwarznegger.

– Han är intresserad av att bli den bästa spelaren i världen. Jag var intresserad av att vinna Mr Olympia. De är två olika sporter, men det är inga tvivel på att han är i fantastisk form.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga