Premier League

”Ser fram emot att spela med Guidetti”

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Agüero: Saknar Tevez och Balotelli

Sergio Agüero hoppas få fortsätta på positionen bakom anfallaren i Manchester City.

Men omgivningen blir delvis ny för 25-åringen den här säsongen.

– Jag ser fram emot att spela med Guidetti, säger Agüero till FourFourTwo.

I vintras försvann Mario Balotelli till Milan och under sommaren lämnade även Carlos Tevez Manchester City för Serie A då hans val föll på Juventus. Det är med till stor del nya anfallskamrater Sergio Agüero ser fram emot fortsättningen på den nyss påbörjade säsongen.

”Där jag spelar bäst”

– Större delen av min karriär har jag spelat bakom en anfallare, men tillräckligt nära för att forma ett samarbete med dem. Det är där jag tycker att jag spelar bäst. Jag ser fram emot att spela med (Edin) Dzeko, (Álvaro) Negredo och (John) Guidetti den här säsongen och vara vid deras sida, säger Agüero.

John Guidetti är fortfarande inte tillbaka i spel efter sina segdragna hälsoproblem men räknas numera som en del av Citys a-trupp. Samtidigt som superstjärnan Agüero säger sig längta efter spel med svensken så saknar han sina gamla kollegor.

”Mario är galen”

– Jag saknar Carlitos Tevez. Jag har känt honom en tid och han är en fantastisk spelare, någon jag alltid kommit överens med och det var härligt att få spela ihop med honom några säsonger. Han hjälpte mig verkligen att anpassa mig hit. Jag önskar honom all lycka i Juventus, säger Agüero och fortsätter om Mario Balotelli:

– Mario är galen. Jag brukade kalla honom El Loco Lindo (det briljant galne mannen). Jag kom verkligen överens med honom. Han var en fantastisk kille, väldigt rolig och som alltid skojade med resten av truppen. Så fort du vände ryggen till på träningen började han skjuta bollar på dig! Han var omklädningsrummets clown, utan tvekan.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League

Manchester City

John Guidetti

Sergio Aguero