Byttes ut – och satte sig på fel bänk

Av: Patrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Slog sig ner bland förvånade hemmaspelare

Charles Andersson hade en tung kväll när han tillsammans med nya klubben Öster återvände till sin gamla hemmaarena i Landskrona.

Efter att ha blivit utbytt i den 67:e minuten slängde mittfältaren sin jacka i frustration och gick sedan av misstag och satte sig på motståndarlagets bänk.

– Det var rätt konstigt, säger Andersson till Smålandsposten.

Tränare Henrik Larsson framför Landskronas bänk.
Foto: Bildbyrån
Tränare Henrik Larsson framför Landskronas bänk.

Efter tre år i Landskrona bytte Charles Andersson inför säsongen klubb till Öster. Återkomsten till Landskrona IP slutade både i frustration och rejäl förvåning.

Förvånade hemmaspelare

I den 67:e minuten, vid ställningen 0-4, byttes Andersson ut och glömde helt bort vilket lag han spelade för. Efter att ha kramat om tränaren Ludwig Ernstsson slängde kameruanen sin jacka i ilska och gick sedan helt plötsligt mot Landskronas bänk.

Utan att tänka sig för satte sig Öster-spelaren mitt bland sina gamla lagkamraten i Landskrona och bakom en förvånad Henrik Larsson, ny tränare i klubben.

”Tänkte på det”

– Exakt, det var rätt konstigt. Det var också mest för att jag tänkte ”jag ska inte gå och sätta mig på fel bänk”, så gjorde jag det ändå, säger Andersson till Smålandsposten.

Mittfältaren fick sen traska över till Östers lag framför den skrattande Landskrona-publiken.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN