Mourinho: Vi spelade förfärligt

FOTBOLL

Real Madrid-tränaren rasande efter derbyförlusten

Real Madrid åkte på en blytung förlust mot Getafe i går kväll.

Och José Mourinho, 49, var av självklara skäl inte alls nöjd efter matchen.

– Sättet vi spelade på var oacceptabelt, säger han enligt Marca.

Real Madrid åkte på en chockförlust i derbymötet med Getafe. Gonzalo Higuain gav visserligen Real ledningen efter knappa halvtimmen och man höll också undan halvleken ut. Men i andra vände hemmalaget till 2-1 efter mål av Juan Valera och Abdelaziz Barrada. José Mourinho var självklart inte alls nöjd med insatsen.

– Getafe tog en välförtjänt vinst därför att Real Madrid spelade förfärligt. Det är en av de här matcherna som inte gör mig frustrerad, jag var nämligen inte alls förvånad över slutresultatet med tanke på vad jag såg under matchen, säger han enligt Marca och forsätter.

– Sättet vi spelade på var oacceptabelt.

Fem poäng efter

I och med förlusten är Real Madrid nu redan fem poäng efter bittra rivalen Barcelona som vände och vann borta mot Osasuna efter två mål av Leo Messi.

– De kunde ha haft sex poängs ledning om vi hade förlorat första matchen. Men vi är bara fem poäng efter. Vilket är alldeles för mycket när det bara har spelats om sex poänger. Oavsett det, idag var det en helt annan match. Mot Valencia gjorde vi mer för att vinna. Det gjorde vi inte idag, det var en hemsk match och vi förtjänade att förlora, säger Mourinho.

Just Barcelona möter man i Supercupen-returen på onsdag. Första mötet förlorade Real (2-3) och Mourinho är uppenbart skakad efter säsongsinledningen.

– Nya saker händer dig varje säsong. Det här är inte normalt, att endast ha en poäng av sex möjliga. Supercupen är annorlunda, det är en utslagningsmatch. I ligan två matcher, en poäng och en bedrövlig match, säger han enligt Marca.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga