Sturridge oroväckande teori kring skadorna

avKristopher Karlsson

Foto: GETTY IMAGES
”Karibianska vibbar” kan ligga bakom, menar Sturridge själv.

Daniel Sturridge är på väg tillbaka från den senaste vadskadan.

Men i en intervju med Talksport bjuder han Liverpool-fansen på en oroväckande teori kring de många skadorna.

– Kanske är det nedärvt. Min farbror Dean hade en massa muskelskador när han spelare, precis som min farbror Simon. Även pappa hade dem.

Daniel Sturridge hade en fantastisk fjolårssäsong för sitt Liverpool och såg ut att behöva spela en ännu större roll för laget efter att anfallskollegan Luis Suarez lämnat i sommar.

Men denna säsong har inte blivit som han hoppats. Den engelske landslagsmannen har gäckats av skador och varit otillgänglig för spel till tränare Brendan Rodgers bedrövelse.

De båda anfallsvärvningarna till denna säsong, Rickie Lambert och Mario Balotelli, har misslyckats med att leverera.

”Jag är sårbar”

I en intervju med TalkSport kommer nu Sturridge själv med en för Liverpool-fans oroväckande teori kring alla segdragna skador.

– Jag spelar mina matcher så bra jag kan, men jag har haft otur den här säsongen. Kanske är det min kroppstyp, kanske är det nedärvt (skadorna). Min farbror Dean hade en massa muskelskador när han spelare, precis som min farbror Simon. Även pappa hade dem. Kanske är det karibianska vibbar. Jag är sårbar för muskelskador, säger Sturridge till TalkSport.

Försvarar Balotelli

25-åringen rider också ut till försvar för nye anfallskollegan Mario Balotelli, som kommit under hård kritik för sin start i klubben.

– Mario har varit under ett mikroskop. Så kommer alltid att vara fallet när man spelar för en storklubb. Han är en fantastisk kille, och han är missförstådd ibland. Många är hårda mot honom, men jag kommer bra överens med honom. Det är svårt att komma till en ny klubb, det klickar inte direkt, säger Sturridge. 

ARTIKELN HANDLAR OM