Uppgifter: Messi närmar sig flytt till Inter Miami

Lionel Messi kan snart vara förlorad för PSG.

Enligt The Times så är superstjärnan nära en flytt till David Beckhams klubb Inter Miami.

Vi kan snart ha sett det sista av Lionel Messi i Europa. För mitt under VM kommer nu den ansedda engelska tidningen The Times med uppgifter om att argentinaren ska vara nära att skriva på för David Beckhams MLS-klubb Inter Miami.

Klubben ska nu vara övertygande om att värva Messi och att han kommer skriva på efter VM i Qatar där han skulle bli den bäst betalde spelaren någonsin i MLS skriver samma tidning.

PLUS: LISTA: VM-landslaget med vräkigaste boendet

Messi tvingades sommaren 2021 lämna Barcelona på grund av klubbens ekonomiska problem och skrev på ett tvåårskontrakt med PSG.

Tangerade Diego Maradona

Men under första säsongen i Frankrike var han stundtals kritiserad och blandade och gav. Under hösten har 35-åringen dock hittat toppformen och varit en av franska ligans bästa spelare och gjort sju mål och tio assist på 13 ligamatcher.

Men då hans kontrakt går ut sommaren 2023 så har spekulationerna redan pågått en tid om han ska förlänga med PSG, flytta tillbaka till Barcelona eller kanske gå till USA vilket nu alltså verkar ligga närmast till hands.

Messi spelar just nu VM med Argentina där han på lördagen tangerade Diego Maradona i antalet VM-matcher och VM-mål när han blev matchhjälte i mötet med Mexiko.

Grupp C i fotbolls-VM: Alla förutsättningar – så går lagen vidare

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.