Juventus stjärna smittad av coronaviruset

Lagkamraterna i Juventus, Daniele Rugani och Blaise Matuidi, har testat positivt för coronaviruset.

Nu har anfallsstjärnan Paulo Dybala meddelat att även han och flickvännen Oriana Sabatini har smittats.

Argentinaren hälsar att båda mår bra.

Paulo Dybala är den senaste i raden av fotbollsspelare i Serie A som har meddelat att man har testat positivt för corona. Förutom lagkamraterna Daniele Rugani och Blaise Matuidi har flera spelare i andra lag, bland andra Albin Ekdal, smittats.

Dybala meddelade nyheten på sociala medier.

”Hej alla, jag vill bara informera er om att vi har fått våra provresultat för covid-19 och både jag och Oriana har testat positivt. Lyckligtvis mår vi båda bra. Tack för era meddelanden”, skriver han på Twitter.

Maldini smittad

Senare under kvällen meddelade Milan att klubbens sportchef Paolo Maldini har testat positivt. Även hans son Daniel Maldini, forward i Milans ungdomslag, har smittats. Båda mår bra och håller siig isolerade i hemmet.

Italien har drabbats väldigt hårt av coronaviruset. Italienska myndigheter meddelade att dödstalet ökade med 793 personer det senaste dygnet. Totalt har landet över 53 500 personer som har bekräftats vara smittade.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.